Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης

Καλώς ήρθατε στο aether!

Ένα νεόκτιστο παραδοσιακό συγκρότημα καταλυμάτων, στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό των Νέων Ρόδων, στη χερσόνησο του Άθωνα Χαλκιδικής. Ένας χώρος με οικολογικές ευαισθησίες, όπου η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος αποτελεί κύριο μέλημά του.

Το aether, ιδανικά τοποθετημένο μπροστά στο καταπράσινο λιβάδι της Διώρυγας του Ξέρξη, προσφέρει φιλοξενία στους λάτρεις των γαλήνιων παραλιών, ανυπομονεί να βιώσετε την ελευθέρια της απόδρασης στο καταπληκτικό φυσικό τοπίο της περιοχής, να αγαπήσετε την αυθεντικότητα των τοπικών γεύσεων, να συνδεθείτε με τον ελληνικό πολιτισμό και να περιπλανηθείτε κάτω από τις ζεστές ηλιαχτίδες του καλοκαιριού. Χαρίστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να απολαύσει την ηρεμία του τοπίου, την απλότητα της φιλοξενίας και τη γοητεία της γαλήνης στο aether.

Κρυμμένο μας μυστικό:

Εντυπωσιακό σκηνικό αποτελεί η φιλόξενη καταπράσινη αυλή στην οποία μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε στιγμές στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Αρπάξτε το βιβλίο σας και βυθιστείτε στην ησυχία της φύσης. Πάρτε το πρωινό σας και χαλαρώστε πριν ξεκινήσετε την απόδρασή σας. Απολαύστε τη δροσιά της σκιάς παρέα με όμορφες ελληνικές μελωδίες. Πιείτε το βραδινό ποτό σας κάτω από τον έναστρο ουρανό δίπλα στα μαγευτικά ελιόδεντρα.

Φιλοσοφία Ονόματος

Η γη, το νερό, η φωτιά και ο αέρας είναι τα τέσσερα στοιχεία της φύσης. Ο αιθέρας σύμφωνα με τον Αριστοτέλη προστίθεται στην τετράδα και είναι αυτός που ολοκληρώνει το συμπάν. Έχει χαρακτηριστικά θεϊκής ουσίας, είναι άφθαρτος και αιώνιος. Όπως αιώνιες θα μείνουν και οι μνήμες που θα δημιουργήσετε ταξιδεύοντας στη Χαλκιδική.
Τα aether green apartments προσφέρουν φιλοξενία σε έναν τόπο που συνδυάζονται τέλεια όλα τα στοιχεία της φύσης, καλώντας τον ταξιδιώτη να ανακαλύψει την πεμπτουσία της ζωής!